sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 kosmetiikkaflopit

Viimeisimmässä postauksessani tuli julkistettua useampi kosmetiikkatuote vuoden 2017 parhaiksi löydöiksi. Koska tiedän, että moni kaipaa juttuja myös näistä floppiostoksista, täältä pesee! Valitettavasti (tai ehkä minun onnekseni) tämä lista on lyhyt, vain 4 tuotteen mittainen ja näitäkin sai ihan tosissaan hetken miettiä, mitä listaukseen laittaisin. Nämä neljä tuotetta aiheuttivat vähintäänkin pienen pettymyksen käytössä, mitkä ne olivat, lue eteenpäin.


Aloitetaanpa tällä JorgObén mustalla Peel Off Maskilla, jonka tilasin eleveniltä loppukesästä (aiempi postaus). Tästä odotukset olivat todella korkealla. Mulla ei ihan hirveästi ole mustapäitä, mutta sen verran, että tykkään kuitenkin välillä niitä putsata tällaisilla peel off-mustapäämaskeilla. Nivean valkoiset lappuset toimivat mulla ihan ok, joten tämän odotin vetävän ihostani vähintään aika paljon epäpuhtauksia. NOH, toisin kävi, tähän ei tarttunut juuri mitään muuta kuin naamakarvoja. Olen kokeillut maskia aika monella eri tavalla; suihkun jälkeen, kuumalla pyyhkeellä hautomisen jälkeen, puhdistavan savinaamion jälkeen (jonka jälkeen Nivean laput toimivat loistavasti), paksummalla kerroksella, ohuella kerroksella, pakkauksen ohjevaikutusajalla, pidemmällä vaikutusajalla... Ja ei. Ei toimi. Toiste en osta. Enkä suosittele levittämään tätä mihinkään muualle kuin t-alueelle, mikäli et halua kokea erittäin kivuliaita minuutteja elämässäsi naamiota poistaessasi. :-D


Lumenen Nordic Noir Deep Impact maskara. Tämä on tuotteista ainoa, jonka olen saanut blogin kautta pr-näytteenä. Aivan kamala ripsiväri omilla ripsilläni. Ihan törkeän iso ja kömpelö harja. Ripsivärin vetinen massa vetää ripset klöntteihin, eikä massa kuivunut miellyttäväksi edes purkin oltua auki jonkun aikaa niin kuin useimmiten käy. Mä hyvin harvoin heitän ripsivärejä roskiin ennen kuin käytän ne tyhjäksi. Tämä on ollut toinen sellainen elämässäni (ja jos kiinnostaa, niin toinen on se Maybellinen mustassa purkissa oleva Lash Sensational Luscious, ihan kamala ja aika samanlainen massaltaan kuin tämä). Voi, mikä pettymys tämä uutuus niin hyvien True Mystic Volume ja Curl ripsivärien jälkeen.



Nyxin Tame&Frame kulmapomaden ostin, kun Anastasian Dip Brow alkoi olla loppu ja tarvitsin vastaavaa tuotetta meikkipakkiin töihin. Olen käyttänyt tätä sävyissä Blonde ja Brunette viime kesästä asti ja äh. Ei hyvä. Aina välillä joku kehuu ihan yhtä hyväksi kuin ABH, mutta tämä on kaukana siitä. Alkuun toimi ihan tyydyttävästi, mutta kuivahti hyvin nopeasti, siis oikeasti parissa viikossa. Pigmenttiä tässä ei ole makuuni riittävästi, jälki jää epätasaiseksi ja tuotetta joutuu kerrostelemaan. Lisäksi paakkuuntuu helposti iholla. Anyway, en tykännyt. Mieluummin maksan kolminkertaisen hinnan siitä Anastasiasta ja tilasinkin juuri Beauty Baysta pakkiin yhden sävyn.



Kun Aquasource Everplump-päivävoide päätyi parhaimpien listalle, päätyy puolestaan Night-versio floppilistalle. En vaan syttynyt tälle voiteelle. Tai ei tämä oikeastaan ole edes voide, vaan enemmänkin geelimäinen naamio. Tuotteen koostumus on hauskannäköinen, tämä on tummahkon sinertävää, paksua geeliä, mutta siihen sen hauskuus loppuukin. Geelin ideana on luoda "second skin" kalvo, mikä estää kosteuden haihtumisen iholta. Naamiota levitetään reilu määrä kasvoille iltaisin ja sitä pitäisi hieroa iholle minuutin verran ja sitten antaa sen kuivahtaa pari minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Käyttäminen oli vaivalloista ja tämä jäi iholle ärsyttävän tahmeaksi kalvoksi. En kokenut tätä myöskään kovin kosteuttavana. Tuote lupaa myös, että pääsisi eroon aamuisista tyynynkuvista kasvoilla, mutta nope, ei toiminut siinäkään. :-D Tällekin löytyy varmasti faneja, mutta minusta ei tullut yksi heistä. Harmi, koska tämä ei ollut mikään 10 euron yövoide.

Sellaiset neljä tuotetta aiheuttivat pettymyksen vuonna 2017. Muitakin kyllästyttäviä tuotteita on varmasti ollut vuoden aikana, mutta nämä nousivat isoimmiksi flopeiksi ennakko-odotuksiin nähden.

Tuliko listalla yllätyksiä? Oletko itse kokeillut jotain näistä tuotteista ja mitä olet niistä pitänyt? Tuliko sulle hutiostoja viimevuoden aikana?

7 kommenttia:

  1. Tuo mustapäänaamio voisi toimi karvanpoistossa :D
    Mulla käytössä kulmiin NYXin Gel Eyliner & Smudger sävyssä Dark Brown, jonka ostin luullen sen olevan musta geelilineri :D Annostelun kanssa pitää olla varovainen, koska tosiaan pigmenttiä löytyy, mutta kun oikea tatsi löytyy, niin on todella vaivaton ja pitkäkestoinen kulmilla.

    -Tiltu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se naamio ole karvanpoistoonkaan tarpeeksi tehokas :-D Mut mun apinaposkiin kyllä tarttuu pikkusen liian hanakasti...

      Pitääpä katsoa tuo eyeliner joskus, kun tarvitsee taas uutta kulmaväriä. :-)

      Poista
  2. Arvaa mitä :D tuo Lumenen ripsari taasen on mun suosikkini!! Ihan täydellinen ja tekee tosi ihanat ripset! Kestää pitkään käytössä kunhan sen alun järkyttävän massan saa tasoittumaan. Pyyhin harjaa paperiin ennen ripsiin lattamista. Meillä on kyllä täysin päinvastainen maku ripsareissa, mun inhokit on sun suosikkeja ja toistepäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eeeikä :-D Ja tosiaan se sun inhokki-Oriflame mun suosikki. On meillä kyllä jotain yhteisiä suosikkejakin mun mielestä ollut. :-)

      Mut joo, tuo oli ollut varmaan pari kuukautta auki ja edelleen vaan tekee klimppiä, joten ei mun ripsille.

      Poista
  3. Mullakin lensi toi Lumenen ripsari roskiin, ei toiminut mun ripsissä sitten lainkaan! Hyvä kuulla, ettei toi NYX:n pomade oo ABH:n veroinen, ei tarvitse siis erehtyä ostamaan sitä :D Luotan kyllä muutenkin ABH:n kulmatuotteisiin ihan täysin enkä muita juuri edes käytä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lumene tuntuu jakavan mielipiteitä. Mut varsinkin ripsarit on aika yksilökohtaisia, miten toimivat kenellekin.
      Ja joo, en varsinaisesti voi suositella Nyxin pomadea. Moni sanoo, et yhtä hyvä, mut olen vahvasti eri mieltä. :-D

      Poista
  4. Tuo Lumenen ripsari oli itsellekin iso pettymys, ei toiminut sitten mitenkään ja levisi pandoiksi aika samantien! Harmi, sillä itsekin odotin siltä suuria :/

    VastaaPoista